حجت الاسلام علی اکبر ولی زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به فعالیت دبیرخانه گروه های جهادی حوزه های علمیه، گفت: عمده کار ما در این دبیرخانه، سازماندهی گروه های جهادی طلاب در سراسر کشور است.
وی با بیان این که گروه های جهادی از گذشته فعال هستند، گفت: در مدتی که این دبیرخانه شکل گرفت، عملیات هایی انجام شده و اخیراً در زلزله منطقه سی سخت طلاب همیشه در صحنه وارد عمل شدند و مخلصانه و خود جوش پیش از فراخوان ما در صحنه حضور داشتند.
معاون عملیات دبیرخانه گروه های جهادی حوزه بابیان این که نخستین گروه طلاب جهادی در منطقه سی سخت، طلاب مدرسه علی بن موسی الرضا علیه السلام یاسوج بودند، گفت: نزدیک به هشتاد نفر از طلاب این مدرسه علمیه در ساعت های اولیه با مدیریت حجت الاسلام ابراهیم بهشت، مدیر مدرسه علمیه علی بن موسی الرضا علیه السلام در صبح روز بعد از زلزله در سی سخت حضور یافتند و بنده که یک هفته در جمع آنها بودم، از نزدیک شاهد روحیه جهادی و تلاش های خالصانه آنها بودم.
وی با اشاره به حجم گسترده خسارات در منطقه سی سخت، گفت: در سی سخت ظاهر خانه ها و بخش بیرونی آنها خیلی آسیب ندیده ولی در داخل خانه که مراجعه می کردیم، متوجه آسیب های جدی می شدیم. از این رو تخلیه وسایل مردم، توزیع مایحتاج و لوازم بهداشتی در میان مردم نخستین اقدامات طلاب جهادی بود.
حجت الاسلام ولی زاده با اشاره به ساماندهی و اعزام ۳۰ نفر از طلاب حوزه علمیه قم به سی سخت گفت: این طلاب در مدرسه امراللهی قم ساماندهی و در منطقه حضور یافتند. این طلاب در کنار کارهای خدماتی و جهادی، موکبی با ایستگاه های مختلف مانند ایستگاه کودک برپا کردند و برای کودکان و نوجوانان برنامه های فرهنگی مختلف برگزار کردند.
وی خاطرنشان ساخت: طلاب جهادی از شهرهای دیگر مانند اصفهان، بوشهر، یزد، تهران، قم و... نیز در سی سخت حضور داشتند. خوشبختانه در سراسر کشور طلاب آماده ای هستند که منتظرند تا خدای ناکرده در صورت بروز اتفاق یا در صورت نیاز به حضور آنها در عرصه های مختلف، در صحنه حضور یابند.
معاون عملیات دبیرخانه گروه های جهادی حوزه افزود: البته با توجه به محدود بودن فضای اسکان و جلوگیری از به وجود آمدن تراکم نیرو، به جمع زیادی از آنها گفتیم که فعلا نیازی به اعزام نیست و منتظر باشید تا در صورت نیاز فراخوان می دهیم و اعزام ها انجام می شود.
وی با اشاره به مطرح شدن گروه های جهادی طلاب در سال های اخیر گفت: طلابی که در این زمانه هستند، با تأسی از روحیه جهادی زمان جنگ، تلاش دارندکه این روحیه را در خود حفظ کنند؛ همانطور که مقام معظم رهبری گفتند اگر جوانان امروز ما بالاتر از آن دوران نباشند، کمتر نیستند. امروز جوانان به ویژه طلاب از نظر نیروی جهادی و شجاعت بسیار قوی هستند و به گونه ای تربیت شده اند که باید به داد مظلوم رسید، چه در ایران و چه در کشورهای همسایه و چه در کشورهای دور.
حجت الاسلام ولی زاده خاطرنشان کرد: این روحیه به دلیل وجود بزرگان و اساتید حوزه در وجود طلاب نهادینه شده است.
معاون عملیات دبیرخانه گروه های جهادی حوزه نقش رسانه را در انعکاس بیشتر تلاش طلاب درعرصه های جهادی، اثرگذار دانست و گفت: طلاب از گذشته در عرصه رسانه فعالیت هایی داشتند، ولی در حال حاضر با توجه به گسترش رسانه های جمعی این فعالیت ها بیشتر دیده می شود.
وی در باره جمع آوری و ارسال کمک ها و ما یحتاج زلزله زدگان گفت: در راستای موارد غذایی، اقداماتی برای تهیه و پخت غذا در میان زلزله زدگان انجام شده و در این راستا از خیرین کمک هایی جمع آوری شد. به این صورت که طلاب مدرسه علمیه امرالهی قم نزدیک به ۲۰ میلیون تومان جمع آوری و در سی سخت هزینه کردند، طلاب یزدی نیز با ارتباطشان با خیرین، دو هزار تخته پتو تهیه کردند. از سوی دفتر حضرت آیت الله وحید خراسانی نیز برخی لوازم مورد نیاز و کفش تهیه شد.
حجت الاسلام ولی زاده ادامه داد: طلاب یاسوج در عرصه معیشتی تلاش های زیادی داشتند. البته این گونه نبود که بدون برنامه ریزی توزیع صورت گیرد. طلاب خانه به خانه در منازل زلزله زدگان حضور می یافتند و در صورت نیاز کمک های خود را به صورت اثرگذار توزیع می کردند.
وی با اشاره به ارتباط صمیمی شکل گرفته میان طلاب و مردم سی سخت گفت: طلاب از روزهای نخست در میان مدرم بودند و این مسئله موجب شده بود ارتباط خوبی میان طلاب و مردم به وجود آید.
معاون عملیات دبیرخانه گروه های جهادی حوزه در پایان افزود: در حال حاضر طلاب به صورت شیفتی اعزام می شوند و در صورت نیاز طلاب قم نیز اعزام می شوند؛ در صورت آغاز ساخت و ساز در این شهرستان، اعزام طلاب از شهرهای دیگر نیز ادامه خواهد داشت.
نظر شما